Plnka do pečenej hydiny alebo králika - predaj z dvora

Hľadať
Žiadne výsledky vyhľadávania
Kategórie
Recept

Plnka do pečenej hydiny alebo králika

0.00 EUR /porcia

14.03.2011

- kcal

- min

0


Kategórie ingrediencií

Hydina, Králičie mäso

Potrebujem
Ako na to
Suroviny:3-4 staršie žemle alebo rožky nakrájané na kocky a namočené v troche mlieka, 2 vajíčka, soľ, mleté korenie, majorán, petržlenová vňať, muškátový oriešok, 1 strúčik cesnaku, 1 cibuľa
Postup:
Osmažíme si cibuľku nakrájanú nadrobno, pridáme ju k namočeným žemlám, pridáme vajíčka a pretlačený cesnak. Ochutíme koreninami. Plnku môžeme piecť v hydine alebo zajacovi (nezabudneme poriadne zašiť alebo zašpailovať kožu a krk) alebo v alobale. Plnka sa môže aj uvariť vo vode vo vrecku na tlačenku.
Recept pridal

Elena M

Neuvedené

Púchov (okr. Púchov)

Zobraziť viac informácií o užívateľovi

Komentáre

Môj kalendár


Pridať novú udalosť
Blog

Emailový kontakt na inzerenta

30.06.2014

Do dnešného dňa sa na stránke nezobrazoval emailový kontakt na inzerenta. Email bolo možné poslať pr...viac

Spustili sme novú verziu stránky

19.05.2014

Spustili sme novú verziu stránky, ktorá Vám prinesie viacero funkcií vylepšení. Všetky dáta boli zac...viac

Blog - RSS odber